1. Echilibrul mental

Mobirise

Workshop Floral

Echilibrul mental

Ştiaţi că florile pe care le iubiţi vă dezvăluie personalitatea? Ştiaţi că preferinţa pentru o culoare anume a florilor sau modul în care le aşezaţi într-o vază au legătură cu starea de spirit pe care o aveţi într-un anumit moment? Aţi simţit uneori, dintr-o dată , o atracţie specială faţă de o floare care nu vă interesase până atunci? Nu e deloc întâmplător. Şi nu o spunem noi, ci floriografia - o ştiinţă veche care se referă la „limbajul florilor".

2. Cine sunt eu

Mobirise

Workshop Floral

Cine sunt eu

Creați un tablou floral, vă punem la dispoziție o gamă variată de flori, nu vă învățăm cum să faceți acest lucru profesional, nu există nimic greșit sau corect. Este vorba pur și simplu de a scoate la iveală și apoi de a captura sentimentele din acea zi, implicând atât emoțiile, cât și mâinile, iar lucrarea terminată este ceva ce puteți lua cu dumneavoastră ca un memento permanent al experienței din acea zi.

3. Crize și pasiuni

Mobirise

Workshop Floral

Crize și Pasiuni

Cea mai veche aranjare de flori cunoscută datează din Egiptul antic. Egiptenii decorau cu flori încă din 2.500 î.Hr. Au așezat în mod regulat flori tăiate în vaze, iar aranjamentele foarte stilizate au fost folosite în timpul înmormântărilor, pentru procesiuni și pur și simplu ca decorațiuni de masă. Au fost găsite ilustrații de flori aranjate pe reliefuri din piatră sculptată egipteană și decorațiuni de perete pictate.

Florile au fost selectate în funcție de semnificația simbolică, cu accent pe semnificația religioasă. Floarea de lotus sau nuferul, de exemplu, a fost considerată sacră pentru Isis și a fost adesea inclusă în aranjamente.

Programe creative și recreative pentru echilibru mental,
refacerea performanţei profesionale, team-building.

Contact

Telefon

+40 723 852 820

Adresă

LIPĂNEŞTI 213B, Prahova

Programul de lucru

9:00 - 18:00

© Copyright 2025 Scoala de Flori - All Rights Reserved

This web page was started with Mobirise