Campanie-de-impadurire-I- 2017-11-13T22:15:17+00:00

U poți face lumea un loc mai bun! Începe prin a participa la campania “Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine”, care își propune să mărească spațiul verde din jurul tău cu noi copaci, formând astfel o barieră eficientă împotriva noxelor degajate de circulaţia intensă din oraș.

Organizată de Școala de Flori și Ploiești Shopping City, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, campania de plantare a circa 5.000 de puieți va demara pe 22 octombrie, în zona verde din Ploiești Shopping City, urmând să acopere o suprafață de 3.500 mp. Campania se adresează atât școlilor, cât și părinților care doresc să le arate copiilor lor că și ei pot contribui la protejarea mediului înconjurător.

fb_embed_664x415px_20text

Cu toții avem nevoie să ne reamintim că gesturile mici, precum plantarea unui copac, contribuie la crearea unei lumi mai bune, cu o natură sănătoasă care ne va ajuta și pe noi să trăim sănătos. Grăbește-te așadar să-ți înscrii copilul la o acțiune educativă în aer liber, care să-l învețe să respecte și să protejeze natura!

Înscrierile la campania “Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine” se fac până pe data de 21 octombrie, apelând numărul de telefon 0723 852 820.

Ca la fiecare dintre activităţile Școlii de Flori, copiii participanţi la acțiunea de plantare vor avea asigurate uneltele și echipamentul de lucru necesare. De asemenea, organizatorii vor pregăti și o serie de surprize pentru participanți, iar școlile care se vor înscrie cu un număr mare de elevi vor beneficia de arbuşti, material floricol şi consultanţă pentru amenjarea spaţiilor exterioare şi interioare.

Vino alături de noi să punem împreună bazele unei noi liziere verzi, care să ajute orașul să respire!