Home 2018-01-08T11:35:15+00:00

Despre scoala de Flori

Suntem o echipa care imbina pasiunea, profesia si afacerea, dand “suflet” fiecarui fir de floare si fiecarui buchet, in spiritul dragostei pentru simplitate, pentru eleganta, pentru firesc si pentru bucuria de a face plantele o parte a vietii de fiecare zi.

Parteneriatul cu o firma din Olanda ne deschide si mai larg drumul spre succes.

Organizam – in PLOIESTI, BUCURESTI, TÂRGOVISTE, CLUJ si CONSTANŢA – cursuri de initiere, specializare si perfectionare in diverse tehnici de arta florala, adresate unor categorii diverse de persoane interesate, incepand de la cele pasionate de flori si de aranjarea acestora si pana la profesionisti in domeniu:

Persoanelor care au drept hobby realizarea de aranjamente florale (cu o sectiune speciala pentru copii)
Persoanelor care doresc sa se reorienteze profesional si celor defavorizate (persoane cu dizabilitati)
Persoanelor care lucreaza deja in florarii, dar si in cadrul unor firme de organizari evenimente sau hoteluri
Persoanelor interesate sa dezvolte o afacere privind aprovizionarea si desfacerea de flori taiate si plante cultivate in scopuri comerciale, in colaborare cu o firma partenera din Olanda.

OBIECTIVUL NOSTRU

 

Obiectivul general al cursului este deprinderea cunoștințelor și abilitaților teoretice și practice necesare realizarii compozițiilor florale moderne. La absolvirea fiecarui modul se va elibera pentru fiecare cursant un certificat de competente cognitive dar si competente profesionale.

CITESTE MAI MULT…

CURSURI – SCOALA DE FLORI

Floraria Siati

“Suntem o echipă tânără, dinamica, pregătită tot timpul să învăţăm lucruri noi, să...” Da, da, da, super clişeu! Asta spun toţi, toţi sunt dinamici, tineri, daţi dracului. Noi...

Curs de Initiere

SDupa parcurgerea acestei etape de invatare, cursanti vor deține noțiuni despre: Cunoasterea diverselor specii de flori ( taiate, de apartament, de gradina etc) Principii generale de mentinere

Nu ezitati sa ne contactati!

Cursurile Scolii de Flori sunt : de initiere, de perfectionare si high-life style, care la randul lor sunt impartite in mai multe module tematice.
Cursurile sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, eliberand diplome de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale.

CITESTE MAI MULT